Bilvårdskungen - Sveriges bredaste sortiment av bilvårdsprodukter

Betalning

Var är min faktura och hur skickas den?

En faktura skickas via e-post några dagar efter att du har gjort ditt köp. Om du har valt ett konto skickas fakturan till dig via e-post i början av månaden.Varför kan jag inte få en faktura?

Det finns olika orsaker till detta, kontakta kundtjänst via chatt eller [email protected] (Klicka här)Varför tog ni / Avarda en kreditcheck på mig?

När du väljer att betala med en faktura eller ett konto är det en kredit. (Köp nu - betala senare). Därför tas en kreditkontroll.Varför måste jag betala faktura / kontoavgift?

Eftersom fakturor och kontobetalningar är en typ av kredit debiterar vi en avgift för att du ska kunna använda den här tjänsten.Det står TF Bank / Avarda när jag måste betala - varför?

TF Bank / Avarda är den bank som hanterar alla fakturor och konton för Bilpleiekongen.Vilka betalningsmetoder erbjuder du?Betalkort

Du betalar direkt i kassan med ditt betalkort. Transaktionen sker säkert och säkert via Avarda, vilket du kan läsa mer om i våra köpvillkor.Faktura

En faktura skickas via e-post några dagar efter att du har gjort ditt köp. Du har alltid 30 dagar på dig att betala fakturan så att du kan försöka returnera varorna i lugn och ro. En administrationsavgift på 29 NOK debiteras per faktura.Konto

Alla dina inköp samlas på ett och samma konto och du väljer hur mycket du vill betala varje månad, minst 70 NOK. Administrationsavgiften är f.t. 45 kr. Läs mer under våra köpvillkor för fullständiga villkor. Fakturan skickas till din e-post i början av månaden.När får jag en återbetalning?

När du har fått ett meddelande om att vi har fått din retur kommer återbetalningen att göras på samma sätt som du ursprungligen betalade för ditt köp:

Betalkort

Återbetalningar görs inom 2-5 arbetsdagar.

Faktura

Beloppet dras av från din faktura. Om du redan har betalat fakturan återbetalas beloppet till ditt fakturakonto.

konto

Återbetalningar skickas direkt till ditt avbetalningskonto.För mer information, se våra Köpsvillkor.