Bäst i Test | Bilvårdskungen.seLetar du efter en bra och testad högtryckstvätt?

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda er med de bästa högtryckstvättarna på marknaden. AVA högtryckstvättar har visat en enorm utveckling i Norge och visar gång på gång att deras högtryckstvättar är bäst i test. Tek.no har också bevisat detta efter att ha utsett AVA GO P40 och nya AVA Evolution P60 till de bästa högtryckstvättarna i sin kategori i 2021's års test.

 

 

Vi är också mycket stolta över att vi kan erbjuda dig maskiner som är bäst i test med vår egna extra utrustade modell, nämligen AVA Evolution P60 X. Med samma interiör som Evolution P60 är vår modell också skräddarsydd för biltvätt. Med sin 20 meter långa slang kommer du garanterat att ta dig runt i hela bilen utan att behöva gå fram och tillbaka. Den levereras också med alla typer av munstycken du behöver för att göra bilen riktigt ren och fin

 

 

Och du, AVA Evolution utnämns inte bara som bäst i test, utan hela serien Evolution har fått "World Tool Awards" för 2021. Denna utmärkelse visar att AVA Evolution är bäst i klassen för professionella högtryckstvättar.

 

 

Glöm inte att du får den bästa garantin med AVA, men glöm inte att du måste registrera din tvättmaskin för att garantin ska gälla!
20 års garanti på Master og Evolution serien
10 års garanti på Smart og GO serien 
Klicka här för att komma till garanti registrering och här för att läsa mer om AVAs garantier

 

 

Testen kan läsas här:
AVA Evolution P60
AVA GO P40

 

 

Visa filter
Gjem filter