Bilvårdskungen | Bilvårdskungen.se
Bilvårdskungen
Bilvårdskungen, din bilvårdsbutik på nätet!

Bilvårdskungen är en del av Norges största bilvårdsföretag som heter Bilpleiekongen. Bilpleiekongen startades i Norge 2013 och har sedan dess växt till att bli Norges största företaget inom bilvård på nätet. Tillsammans med vårt huvudkontor i Stokke, Sandefjord ligger vårt lager på 1.000kvm som innehåller över 4.000 produkter från ett urval av leverantörer som levererar varor av högsta kvalitet.

 

Vårt mål är att bilvårdskungen ska förmedla kunskap, förståelse och intresse för bilvård. Målet för Bilvårdskungen är att nå nya målgrupper och öka intresset för bilvård som rekreation, framför ett nödvändigt ont. Genom att visa rätt metoder och rätt produkter vill vi bevisa att detta är ett mycket lättare jobb än vad många tror.

Vi ska erbjuda produkter som har fokus på kvalitet i resultat och arbete. Vi ska vara en aktör som ger dig lust till att ta hand om din bild, och vara tillgängliga med de bästa tipsen och råden. Det ska vara enkelt att hitta det du söker, snabbt.

 

Vi har vårt huvudkontor i Stokke, Sandefjord och vi levererar över hela Sverige utan extra kostnader som tull & andra avgifter.

Vanliga frågor:
Hur sker leveransen till Sverige?

Vi skickar både med Postnord & Bring till Sverige som vilket annat svenskt företag. Normalt skickar vi ut varorna inom 1-3 arbetsdagar och normalt har man sina varor inom 2-5 arbetsdagar hos närmsta ombud.

Tillkommer det några kostnader eftersom ni skickar från Norge?
Det tillkommer inga extra avgifter eller tull/moms utan dessa kostnader bekostas av oss. 

En del texter är på norska, varför?
Vi ha precis laserat vår nya hemsida och med det så blev alla texter på norska, dessa håller på att bytas ut till svenska. Undrar ni något över en produkt så kontakta gärna vår kundservice så hjälper vi er.

Hur kontaktar jag er?
Vi har många sätt att kontaktas, bland annat via Facebook, Instagram, Email och Chat på hemsidan.
Chat: På hemsidan finner ni en blå chat-ikon nere i höger hörn, i denna får ni direktkontakt med oss för snabbare frågor.
Facebook: Klicka här för att gå till vår Facebook sida
Instagram: Klicka här för att gå till vår Instagram sida
Email: Klicka här för att skicka mail till oss


I 2020 byggde vi ut med en stor kontorsyta så alla medarbetare kunde vara på en och samma plats.

 


Bild innifrån vårt lager som är ca 1000kvm fylld med ca 3000 olika bilvårdsprodukter från kända leverantörer.