Säker betalning

Vi värnar om säkerhet och trygghet i alla led. Vi ställer de högsta kraven på säkerhet på vår egen sida, och har alltid den senaste versionen av säkerhetscertifikat. Vi krypterar sidan med hjälp av Hypertext Transfer Protocol Secure (HTTPS).

Du kan vara säker på att all information som du knappar in hos oss behandlas på ett säkert sätt. Läs också om våra riktlinjer för skydd av privatliv.

Vi ställer samma stränga krav på våra samarbetspartners när det kommer till betalningar. Vi använder Klarna för att hantera alla betalningar, oavsett om du betalar med kort, faktura eller delbetalning. Om du väljer faktura får du dessutom hem varorna innan du behöver tänka på betalning. Vi har inga fakturaavgifter. Läs om hur Klarna jobbar för att försäkra sig om trygga betalningar här.

Som om inte detta var nog ger vi dig hela 60 dagars öppet köp, så att du verkligen kan avgöra om det du fått hem är vad du behöver och har beställt. Du kan returnera varor inom 60 dagar utan att uppge någon särskild anledning. Läs mer om detta här. Våra övriga köpvillkor hittar du här.