Bilvårdskungen - Sveriges bredaste sortiment av bilvårdsprodukter

 

I somras släppte vi årets bästa nyhet och det var KING polermaskiner! Det är maskiner vi lagt ner mycket tid på att göra ergonomiska och otroligt balanserade. Maskinerna passar både nybörjare och proffs och kommer med många funktioner såsom mjukstart, progressiv trigger och hastighetskontroll i flera steg för enkel hantering.

 

Många tycker att det är svårt att polera, men med dagens oscillerande maskiner som våra KING-maskiner är det väldigt lätt att få ett proffsigt resultat.
Innan du polerar bör du alltid se till att lacken är 100% ren så att du inte tar upp smuts i polerrondellen och repar bilen, så följ denna tvättguide för bästa resultat.

 

När lacken är 100% ren är det dags för polering och vi har flera filmer som visar hur man gör på Youtube, men du kan även ladda ner vår snabbguide här.

 

Om du är nybörjare och är lite osäker på vad du ska köpa är det perfekt att börja med något av våra startpaket, i dessa paket får du det du behöver för att börja polera. Du kan se alla startpaketen här.

 

Våra paket ger dig mycket av det du behöver, men du kanske inte behöver absolut allt idag. Vi har därför delat in det i olika kategorier åt dig så att du kan hitta det som behövs.

 

Tänk på att alltid skydda lacken efter polering så du skyddar och ger mer glans, skydd hittar du här.