Bilvårdskungen - Sveriges bredaste sortiment av bilvårdsprodukter


 

Äntligen kan vi visa vad vi har arbetat med under en längre period. Det är ett nöje att visa dig KING-maskinerna. Det här är underbara polermaskiner som du bara måste prova, du kommer att älska dem. Vi har satt ihop några specialpaket för tillfället. Köper du ett av våra lanseringspaket får du även en nybörjarkurs i polering på köpet till ett värde av 1990 SEK. (kursen hålls i Norge, men även vägledning på distans finns vid köp av dessa paket)

King är en premium polermaskin byggd för det syfte den ska göra. Där andra polermaskiner mer eller mindre är en kopia av hur roterande maskiner var förr, är King designad med hur man använder en oscillerande polermaskin.

Och det är precis vad King är, en DA/oscillerande polermaskin med kraftfull motor och hög ergonomi. En maskin som inte bara är otroligt bekväm att använda, utan som gör jobbet på högsta nivå.

Unboxing-upplevelse
King polermaskiner kommer förpackade i en mycket snygg förpackning. Du presenteras med en omfattande manual, tillsammans med maskinen packad i en fin King tygpåse som är trevlig att förvara maskinen i efterhand

Välkommen att utforska KING!