Bilvårdskungen - Sveriges bredaste sortiment av bilvårdsprodukter

Snabb leverering

Vi skickar våra paket med Bring till närmsta ombud för snabb leverans till fast pris på 79:- eller fri frakt över 1200:-.Snabb leverans

Normal leveranstid på Bilvårdskungen är 1-3 arbetsdagar (gäller lagerförda varor), beräknat utifrån när du får orderbekräftelsen. Vi förbehåller oss rätten att förlänga leveranstiderna för större kampanjer och vid högsäsong.Vårt lager är öppet måndag-fredag, beställningar på helger kommer därför inte att packas eller skickas före första vardagen efter helg.Alla paket levereras till närmasta ombud med Bring. Hämtningsfristen är normalt 14 dagar(7 vid högsäsong) från ankomstdagen, varefter paketet skickas tillbaka till oss. Vid ej uthämtat paket debiteras returfrakt.Spårning:

Du får ett SMS och en e-post med spårningsnumret för ditt paket så att du kan hålla reda på var ditt paket är. När paketet har anlänt till leveransplatsen får du ett SMS med en upphämtningskod från ombudet.Frakt skada:

Om din beställning har skadats vid leverans, vänligen kontakta vårt kundcenter så snart som möjligt. Detta gäller både synliga och osynliga skador, så det är viktigt att du kontrollerar paketet ordentligt när det hämtas. Spara alltid på förpackningen vid synliga skador, ta gärna en bild av hur paketet ser ut och skicka ett e-postmeddelande till vårt kundcenter [email protected] Markera gärna e-postmeddelandet i ämnesfältet med "leveransskada" och "ordernummer".