Bilvardskungen bygger nytt lager

Jag behöver återigen nytt lager och bygger denna gången för framtiden! 2.000 m2 ska vara nog för att säkra oss ett par år till. Dessutom så har jag alternativ på ytterligare 1.000 m2 om det skulle bli behov. Detta betyder att vi på allvar kan starta att expandera.

Förseningar i flyttprocessen kan förväntas

När jag flyttar denna gången gör jag det ordentligt. Redan från första starten sedan jag drev ensam hemma i källaren i Larvik, hade jag själv kontroll över logistiken. Detta innebär också att alla på lagret nu är ansatta i Bilvårdskungen AS og att vi av den grund tar hand om logistiken själva. Vi har faktiskt också utvecklat logistiksystemet själva. Vi har skapat ett system baserat på all lärdom, alla fel och alla dom förväntningar du som kund har ställt till oss. Jag menar att systemet vi har skapat ger dig den bästa upplevelsen. Jag har byggt ett lager som kommer till att vara ett av dom mest moderna i vår bransch och jag har bara anställt personer med glimten i ögat och med ett intresse för bästa möjliga kundupplevelse. Vi är villiga till att sträcka oss långt för att du ska välja oss som ditt första val!

Därför måste du tyvärr också räkna med lite längre levereringstid än vanligt, större andel som är utsålt och något oförutsägbart i hela Februari. Vi utnyttjar nämligen denna månaden till att gå igenom, väga och mäta var enda produkt. Jag vill själv vara med och kontrollera kvaliteten och jag ska hålla dig uppdaterad under hela processen. Vi kommer få en logistikmaskin som inga andra i vår bransch är i närheten av att äga i Norden. Vi har ambitioner om att skapa bäst kundupplevelse där ute.

Framtidsplanen är som följande:

  • Så snart jag har komplett översikt så uppdateras detta. Jag kommer hålla dig orienterad i hela flyttprocessen.

 

Vänlig hälsning

Bjørn-Aage Bredal

Bilvårdskungen