60 dagars öppet köp

Vi på Bilvårdskungen vill att du ska bli 100 % nöjd med dina köp. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt varor som har bra kvalitet, användarvänlighet och pris. Om du beställt en vara och sedan upptäcker att det inte alls var vad du hade trott, har du full returrätt i hela 60 dagar, oavsett anledning!

Öppet köp gäller i 60 dagar från det att du mottog varan och förutsatt att den kan säljas som ny. Det innebär att varan inte får ha några synliga skador av användning eller annat slitage. (Du får gärna packa upp varan ur förpackningen för att känna och uppleva produkten. Särskilt när det gäller polermaskiner brukar man vilja veta hur de ligger i handen. Prova gärna att starta den, men använd den inte. Då gäller inte längre öppet köp.)

Alla ursprungliga märkningar, lådor och förseglingar ska vara intakta och kvar på produkten/lådan, och produkten ska ligga i originalemballaget. Sätt inte tejp, frimärken, etiketter eller liknande direkt på originalförpackningen – då blir den skadad och värdet minskas. Kom ihåg att förpacka returförsändelsen så att den inte skadas under transport! Kom ihåg att varor med triggerknapp (till exempel spray) måste packas skonsamt och bör packas i påse – för att skydda triggerknappen.

Återbetalning

I regel återbetalar vi retursumman till ditt kredit- eller bankkort. Om det inte är möjligt betalar vi in det på ditt bankkonto. Se därför också till att uppge bankkontonummer. Om du har betalat med faktura måste vi få dina bankkontouppgifter för att kunna utbetala beloppet.

Frakt

Returfrakt betalas av kunden. Prata med posten eller en fraktfirma om vilket som är det billigaste alternativet. I Sverige är ofta Postnord ett smart val. Fraktkostnaderna för returen betalas av kunden och dras från köpesumman när det återbetalas.

Efter du fått din retur godkänd så kan du skicka varan till adress nedan:
Bilpleiekongen co Postnord AB
Pilängsgatan 10
702 98 Örebro

Innan du kan sända en vara i retur och få pengarna tillbaka måste du ansöka om retur genom att fylla i denna blankett.